Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Απρίλιος 2019 - ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ dictyo.gr


3 phyl
Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο των  αριθ. 1ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 13/τ. προκ. ΑΣΕΠ/25-04-2019) και 2ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 14/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/25-04-2019) προκηρύξεων  του ΑΣΕΠ.
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι με την αριθ. 67327/Ε4/30-4-2019 (ΑΔΑ: ΩΤΕΧ4653ΠΣ-8Ε4) πρόσκληση, καλούνται τα μέλη του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) κλάδου ΔΕ01 και τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) των κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά με τα οποία
αποδεικνύονται τα ειδικά τυπικά καθώς και τα γενικά προσόντα που επικαλούνται για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας στους αξιολογικούς πίνακες (Γ2 και Γ1 αντίστοιχα) του ΚΕΦ. Ε΄ του ν. 4589/2019 στο πλαίσιο των αριθ. 1ΕA/2019 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/ τ. προκ. ΑΣΕΠ/25-04-2019) και 2ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 14/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/25-04-2019) αντίστοιχα.
Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών ορίζεται από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.
Τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στην ειδική έντυπη αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών, την οποία συμπληρώνει ο υποψήφιος (αναρτάται σε επεξεργάσιμη μορφή *.docx), και κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ως άνω πρόσκληση.
H Υπουργική Απόφαση σε μορφή pdf 
Η αίτηση υποβολής σε μορφή doc 

Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
 
Τα σχολεία μετά από τις διακοπές του Πάσχα ανοίγουν τη Δευτέρα 6 Μαΐου.
Ακολουθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των µελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι περιφερειακές, δηµοτικές και κοινοτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26  Μαΐου 2019 , ενώ τυχόν επαναληπτικές περιφερειακές ή δηµοτικές εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή  2  Ιουνίου 2019.
Σύμφωνα  μεπαλαιότερες εγκυκλίους , όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να μην λειτουργήσουν Παρασκευή πριν τις εκλογές καθώς και  Δευτέρα μετά τις εκλογές, για λόγους προετοιμασίας των εκλογών στα σχολεία που θα είναι εκλογικά κέντρα αλλά και παράδοσής τους.

Σε αναμονή και της σχετικής εγκυκλίου του ΥΠΠΕΘ για τη λειτουργία των σχολείων την περίοδο των εκλογών, οι ημερομηνίες που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα πάντα με τις παλαιότερες εγκυκλίους,  είναι:
Παρασκευή 24 Μαΐου 2019
Δευτέρα 27 Μαΐου 2019
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Παρασκευή  31 Μαΐου 2019
Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019
Επίσης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην εορτή του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019.
Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
 
« Γνωστοποίηση δημοσίευσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης»
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη δημοσίευση στο τεύχος Β’ της Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αρ. φύλλου 1301 και ημ/νία δημοσίευσης 16-4-2019 (ΦΕΚ 1301/τ.Β’/16-4-2019) της με αρ. πρωτ. Φ12/57421/Δ4/11-04-2019 Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Χορήγηση αντιστοιχίας επαγγελματικών δικαιωμάτων των κατόχων τίτλων ειδικοτήτων που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο του «Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας» με τα επαγγελματικά δικαιώματα κατόχων αντίστοιχων τίτλων ειδικοτήτων της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5».

Με την ανωτέρω Κοινή Υπουργική Απόφαση χορηγείται αντιστοιχία επαγγελματικών δικαιωμάτων στους κατόχους τίτλων των ακολούθων επτά (7) ειδικοτήτων που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο του
«Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας»:
 
 1. «Συντήρηση Έργων Τέχνης – Αποκατάστασης»
2. «Βοηθός Νοσηλευτή»
3. «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού»
4. «Τεχνικός Οχημάτων»
5. «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων»
6. «Αισθητικής Τέχνης»
7. «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων»
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ
Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 01:26

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

Οι λαοί και τα έθνη υπάρχουν όταν σέβονται την παράδοση και τα ήθη τους. Στην Ελλάδα η κυβερνώσα Αριστερά των τελευταίων ετών την οποία έφερε στην εξουσία ή άφρων πολιτική της συντηρητικής παράταξης, για να μην ξεχνιόμαστε έχει βαλθεί κατά τα πιστεύω της να ξεχαρβαλώσει το σύστημα.
Και για τους αριστερούς που κυβερνάνε και προσπαθούν να μάθουν στου κασσίδη το κεφάλι το σύστημα έχει κολόνες. Μία από αυτές είναι η θρησκεία και μία άλλη η οικογένεια. Την οικογένεια την έχουν ήδη ξεχαρβαλώσει, με τα σύμφωνα και τις λοιπές παραδοξότητες περί γάμου μεταξύ... περίεργων καταστάσεων. Την έχουν ξεπατώσει θεσπίζοντας υιοθεσίες από δύο άντρες ή δύο γυναίκες, που θα μεγαλώσουν ( ) παιδιά τα οποία δεν θα ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα!

ΚΑΙ δεν μόνο είναι ότι η Αριστερά που κυβερνά πιστεύει σ' αυτές τις τρέλες. Είναι που με αυτά τα φυσίγγια τραυματίζει τον θεσμό της οικογένειας και πριονίζει τα θεμέλια τον έθνους.
Η άλλη κολόνα είναι η θρησκεία. Οι κυβερνώντες (όχι οι αριστεροί, αλλά η πρώτη φορά Αριστερά ) βγάζουν καντήλες με την Ορθοδοξία. Κι αυτό διότι στάθηκε τόσα χρόνια εμπόδιο στο να γίνει η Ελλάδα σκορποχώρι, όπως ήταν οι σοσιαλιστικές δημοκρατίες της φτώχειας, του κατατρεγμού, της καταπίεσης και του φασισμού.
Οι αριστεροί κατάλαβαν ότι έχασαν τον ολέθριο πόλεμο που προκάλεσαν. Οι αριστεροί , όμως, νομίζουν ότι με το που κουτούπωσαν την εξουσία έπιασαν τον Πάπα από εκεί που ξέρετε. Και από την πρώτη στιγμή, πότε με Μπαλτάδες και πότε με Γαβρόγλουδες και με την περίεργη στάση των οικονομιστών της Εκκλησίας προσπαθούν να την ευτελίσουν. Τη μία με δήθεν συμφωνίες, την άλλη με δήθεν τεράστια περιουσία των παπάδων και άλλα φαιδρά.
Έλα, όμως, που στην Ιερά Σύνοδο δεν υπάρχουν μόνο οικονομιστές , αλλά υπάρχουν και συνοδικοί ιεράρχες με γνώση και συναίσθηση της αποστολής τους!
Κι εκεί, λοιπόν, που η Αριστερά πιστεύει ότι κουτούπωσε και την Εκκλησία, γίνεται κάτι και αμέσως οι μαγκιές παύουν και οι μάγκες αναδιπλώνονται.
Μια τέτοια μαγκιά είναι κι αυτή με την υποβάθμιση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα. Εν κρύπτω, στη ζούλα , ( κλεφτά , οτα μουλωχτά , η Αριστερά αποφάσισε να κλείσει το κεντρικό αεροδρόμιο και να πετάξει το Άγιο Φως στην Ελευσίνα, πλάι στα ξεχαρβαλωμένα Καναντέρ.
ΠΟΛΥ φοβάμαι ότι οι οικονομιστές της Συνόδου θα καταπιούν (και αυτή) την κάμηλον! Και θα πρέπει να εξαρθεί η σθεναρή στάση του λογιότατου μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου, ο οποίος αρνήθηκε να γίνει ταπετσαρία σε μια κακοστημένη παράσταση. Η Εκκλησία έχει τον λόγο Οι πιστοί περιμένουμε...
dimokratianews.gr
Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 01:25

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ο Κ ΦΙΛΗΣ

 

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας της μπολσεβίκικης κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νίκος Φίλης, όπως όλοι οι άθεοι πολέμιοι της Εκκλησίας του Χριστού, έχουν άριστες σχέσεις με την Εκκλησία! Επισκέπτονται την εκκλησία της ενορίας τους κι όχι μόνο, κάνουν δημόσιες σχέσεις (σ.σ.. κατά το κοινώς λεγόμενο, κάνουν το κομμάτι τους), το παίζουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Έτσι και ο Νίκος Φίλης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον "Άγιο Αθανάσιο Πολύδροσου", που είναι η ενορία του!

Ναι ο πολιτικός, ο "Χριστιανός", o μεγαλύτερος πολέμιος των άρρηκτων σχέσεων Εκκλησίας Κράτους, ο υπέρμαχος της εμετικής προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, o πολιτικός που μας διακήρυξε κατά το παρελθόν, ότι "δεν είναι δυνατόν να ζούμε σε καθεστώς θρησκευόμενου κράτους και πολιτευόμενης εκκλησίας", εκκλησιάζεται! Παίρνει και αντίδωρο από τα χέρια του Αρχιεπισκόπου!
Έτσι, κι αυτές της Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, θεάθηκε να προσέρχεται στον Άγιο Αθανάσιο, να κρατάει την λαμπάδα, να φυλάει τις Εικόνες και να δείχνει ότι είναι ένας καλός Χριστιανός!
Αλλά κατά βάθος, "άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας"! Όταν μάλιστα συνοδεύονται από αισχρές αισχρότατες πολιτικές πράξεις κατά της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Πατρίδος!!
Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
 

Δελτίο Τύπου - Παρέμβαση της ΕΠΕ σχετικά με την ψήφιση των Οδηγιών TERREG και CIR στο Ευρωκοινοβούλιο

Αθήνα, 29-4-2019

Μετά την ψήφιση της Οδηγίας του EU Copyright Directive1,2, παρά τις μαζικές αντιδράσεις και ενάντια στην κοινή λογική για περαιτέρω διαβούλευση, παρακολουθούμε το Ευρωκοινοβούλιο να μετατρέπεται σε φορέα ταχείας διεκπεραίωσης δύο ακόμα εξαιρετικά σημαντικών νομοθετημάτων, λίγες μόλις μέρες πριν τη διάλυσή του για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Το πρώτο είναι γνωστό ως “TERREG3 και αφορά στο νέο πλαίσιο λειτουργίας των υπηρεσιών φιλοξενίας περιεχομένου (hosts) στο διαδίκτυο, η οποία ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 17/4/2018. Συγκεκριμένα, προβλέπει μια σειρά από νέες διατάξεις που επεκτείνουν και συγκεκριμενοποιούν τις ήδη υπάρχουσες προβλέψεις της Οδηγίας (EE) 2017/5414 σχετικά με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και εγκλημάτων που σχετίζονται με αυτή. Η νέα Οδηγία καθορίζει τις υποχρεώσεις των διαδικτυακών υπηρεσιών για τον έγκαιρο έλεγχο και την αφαίρεση τέτοιου περιεχομένου, με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσής του.
Παρότι επί της αρχής η Οδηγία είναι σε θετική κατεύθυνση, ο τρόπος που περιγράφεται το νομικό πλαίσιο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες. Πολλοί φορείς έχουν ήδη εκφράσει τις ανησυχίες τους ως προς το πόσο σαφής είναι ο ορισμός της “ακραίας ιδεολογίας”, πέρα και πάνω από την Οδηγία (EE) 2017/541 κατά περίπτωση. Επιπρόσθετα, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η νομική υποχρέωση κάθε διαδικτυακής υπηρεσίας να αφαιρεί παρόμοιο περιεχόμενο εντός μίας ώρας από την ειδοποίηση, η οποία θα προέρχεται από τις αρμόδιες Αρχές μετά από εσωτερική (και μόνο) αξιολόγηση. Η απαίτηση αυτή σε πολλές περιπτώσεις θα οδηγήσει αναμφίβολα στην εφαρμογή αυτόματων φίλτρων περιεχομένου (upload filters), όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του Copyright Directive, με αποτέλεσμα: (α) μέρος του νόμιμου περιεχομένου να απορρίπτεται αυτομάτως λόγω στατιστικού σφάλματος των αλγορίθμων και (β) μόνο οι πολύ μεγάλες εταιρίες-πλατφόρμες με την ανάλογη υποδομή να είναι σε θέση να υλοποιήσουν τέτοιους μηχανισμούς με αποτελεσματικότητα.
Δεδομένου ότι τα φίλτρα αυτά θα τοποθετηθούν σε επίπεδο πρόληψης (proactive), ώστε να τηρηθεί το εξαιρετικά αυστηρό χρονικό πλαίσιο, η διαδικασία αυτή θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην παρεμπόδιση δημοσίευσης περιεχομένου καθ' όλα νόμιμου, που ίσως μάλιστα είναι κρίσιμο για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων ή είναι ιστορικού περιεχομένου. Για παράδειγμα, λόγω ανεπάρκειας ή αυστηρών ρυθμίσεων στους αντίστοιχους αλγορίθμους, είναι πολύ πιθανό να απαγορεύεται η ενημέρωση του κοινού σε περιπτώσεις που προσομοιάζουν με τρομοκρατική επίθεση σε εξέλιξη, όπως π.χ. μια φυσική καταστροφή ή πυρκαγιά, ή περιεχόμενο που αφορά στο παρελθόν, όπως π.χ. βίντεο από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους (WTO) στη Νέα Υόρκη το 2001.
Για τους παραπάνω λόγους, επιφανείς επιστήμονες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων πρωτοπόροι του διαδικτύου όπως ο Tim Berners-Lee και ο Vint Cerf, συνυπέγραψαν ανοικτή επιστολή5 προς την αρμόδια Επιτροπή και τους Ευρωβουλευτές, στην οποία επισήμαναν τα πολύ σημαντικά προβλήματα και τους κινδύνους του νέου νομοθετήματος. Παρότι λόγω των πιέσεων υπήρξαν κάποιες τροποποιήσεις βελτίωσης της τελευταίας στιγμής, η Οδηγία στην τελική της μορφή παραμένει εξαιρετικά προβληματική6.
Σχετικό με το παραπάνω είναι το δεύτερο νομοθέτημα, το οποίο είναι γνωστό ως “CIR” (Common Identity Repository)7, το οποίο ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο δύο μόλις ημέρες νωρίτερα στις 15/4/2019. Σύμφωνα με τη νέα Οδηγία, το CIR θα αποτελέσει το κεντρικό αποθετήριο δεδομένων ταυτοποίησης τουλάχιστον 350 εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών, συμπεριλαμβάνοντας όχι μόνο τυποποιημένα προσωπικά δεδομένα διαβατηρίων και αστυνομικών ταυτοτήτων, αλλά επιπλέον ψηφιοποιημένων φωτογραφιών προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων8, αποτελώντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια βιομετρικών δεδομένων παγκοσμίως. Σκοπός του CIR θα είναι η ευκολότερη διασταύρωση στοιχείων και συνοριακών ελέγχων, ιδιαίτερα στις χώρες εισόδου προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, καθώς και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Όπως με όλα τα εξαιρετικά σημαντικά νομοθετήματα που ψηφίζονται τους τελευταίους δύο μήνες στο Ευρωκοινοβούλιο, ούτε σε αυτή την περίπτωση υπήρξε επαρκής διαβούλευση ή τουλάχιστον ενημέρωση των πολιτών. Ουσιαστικά η διαδικασία δεν επέτρεψε ούτε καν στους ευρωβουλευτές να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα και σε βάθος για τους σοβαρότατους κινδύνους που εγκυμονεί ένα τέτοιο εγχείρημα, για πρώτη φορά σε τέτοια πανευρωπαϊκή κλίμακα. Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι απολύτως προσωπικά βιομετρικά δεδομένα θα βρίσκονται στη διάθεση κεντρικών διακρατικών φορέων, επιτρέποντας εν δυνάμει τη χρήση τους χωρίς την άδεια ή ούτε καν την ενημέρωση του εκάστοτε πολίτη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δυνατότητα απομακρυσμένης αναγνώρισης προσώπου και ταυτοποίησης του ατόμου απλά και μόνο από κάμερες ασφαλείας9 σε χώρους επιτήρησης (π.χ. αεροδρόμια), χωρίς τη δυνατότητα επιλογής αποδοχής ή όχι αυτής της διαδικασίας (opt-in), όπως ρητά ορίζει η Οδηγία GDPR10 που ήδη βρίσκεται σε ισχύ εδώ και σχεδόν ένα έτος. Αξίζει να σημειωθεί πως η Οδηγία GDPR θεσπίστηκε ακριβώς για την προστασία του ατόμου και των προσωπικών του δεδομένων έναντι αυτόματης (χωρίς ρητή άδεια) επεξεργασίας τους. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι, ενώ η επιτήρηση χώρων με κάμερες ασφαλείας επιτρέπεται εξ' ορισμού ως μέτρο αποτροπής ή διαλεύκανσης εγκλημάτων, η μακροχρόνια αποθήκευση και ιδιαίτερα η επεξεργασία των καταγεγραμμένων δεδομένων σε μαζικό επίπεδο προληπτικά (όχι π.χ. μετά από τρομοκρατική επίθεση μέσω εντάλματος) απαιτεί ρητή συναίνεση από κάθε άτομο ξεχωριστά. Αυτό μέχρι σήμερα απέτρεπε παρόμοιους τρόπους αυτόματης ταυτοποίησης ατόμων που είναι ήδη τεχνικώς εφικτοί, όπως για παράδειγμα μέσω αναγνώρισης κίνησης-βαδίσματος (gait recognition)11. Με τη νέα Οδηγία CIR αυτό το καθεστώς ουσιαστικά τίθεται σε άμεσο κίνδυνο, καθώς το κεντρικό αποθετήριο βιομετρικών δεδομένων και η αυτοματοποιημένη χρήση του για παρόμοιες διαδικασίες θα είναι σε άμεση αντίθεση με πολλές από τις βασικότερες προβλέψεις της Οδηγίας GDPR.
Ως επιστημονική και επαγγελματική Ένωση Πληροφορικών, αλλά και ως απλοί πολίτες, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε την πολύ κακή θεσμικά διαδικασία που εφαρμόζεται στο Ευρωκοινοβούλιο, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και με τις ευρωεκλογές μόλις λίγες εβδομάδες μακρυά και ειδικά σε τόσο εξαιρετικής σημασίας νομοθετήματα. Αναμένουμε από την ελληνική Πολιτεία να πράξει αυτό που πρέπει και να εφαρμόσει τις απαραίτητες διαδικασίες διαβούλευσης και πραγματικής ενημέρωσης πολιτών και βουλευτών, προτού οι συγκεκριμένες Οδηγίες κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή και ενσωμάτωση στο εθνικό Δίκαιο.
Είμαστε στη διάθεση της ελληνικής Πολιτείας, των μελών του Ευρωκοινοβουλίου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεισφορά στη δημόσια συζήτηση που θα ακολουθήσει σε σχέση με τα παραπάνω εξαιρετικά κρίσιμα θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας
URL: http://www.epe.org.gr , mailto:info<στο>epe.org.gr

1 https://www.epe.org.gr/index.php?id=19&tx_ttnews%5Btt_news%5D=11824&cHash=b72ebb4a729dc2db78dc29a1c9215d11
2 https://www.epe.org.gr/index.php?id=19&tx_ttnews%5Btt_news%5D=11827&cHash=71b2ec63e36c62b8db09af8f38874276
3 https://ec.europa.eu/commission/sites/beta-political/files/soteu2018-preventing-terrorist-content-online-regulation-640_en.pdf
4 https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32017L0541&from=EN
5 https://www.politico.eu/wp-content/uploads/2019/04/TCO-letter-to-rapporteurs.pdf
6 https://juliareda.eu/2019/04/reject-terror-filters/
7 https://www.zdnet.com/article/eu-votes-to-create-gigantic-biometrics-database/
8 https://www.securityresearch-cou.eu/sites/default/files/02.Rinkens.Secure%20safe%20societies_EU%20interoperability_4-3_v1.0.pdf
9 https://threatpost.com/facial-recognition-are-we-ready/144066/
10 https://en.wikipedia.org/wiki/General_Data_Protection_Regulation
11 https://en.wikipedia.org/wiki/Gait_analysis#Biometric_identification_and_forensics


Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 35

Εκπαιδευτικά Νέα