Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Φεβρουάριος 2018 - ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ dictyo.gr


Δελτίο Τύπου
Της 27ης Φεβρουαρίου 2018
 
 
 
Ο π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Θάσου κ. Νίκο Ψαλίδα και τον Πρόεδρο της ΑΝΑΕΘ «Ο Θεολόγος» κ. Δημήτριο Ζωντανό, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και παράγοντες της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Μεταξύ άλλων, συζήτησαν τις εξελίξεις σχετικά με τα έργα υποδομής της Θάσου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη φθορά της διαγράμμισης των δρόμων του νησιού. Επίσης, τονίστηκε από τον π. Βουλευτή πως παρόμοιο πρόβλημα εντοπίζεται και στον ορεινό όγκο της Λεκάνης.

 

Σε ξεχωριστή συνάντηση μεταξύ του π. Βουλευτή, του Περιφερειάρχη ΑΜΘ και του κ. Ανδρέα Καραμπουρνιώτη συζητήθηκε η καθυστέρηση στη περάτωση των έργων υποδομής στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, η οποία είναι γνωστό ότι, σε σύγκριση με άλλες ιχθυόσκαλες, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος των εξαγωγών της χώρας. Λόγω της σημασίας της και για αποφυγή αρνητικών συνεπειών ζητήθηκε η καταλυτική παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το πραγματικό ενδιαφέρον όσων καταλαβαίνουν τα προβλήματα των συμπολιτών τους και λαμβάνουν δράση για την αντιμετώπιση τους.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Εκπαιδευτικά Νέα