Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 15:26

«Ξεκλειδώνουν» οι πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

 

 
 
Τους πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ανοίγει το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από τέσσερα χρόνια, προκειμένου να λάβουν διπλή μοριοδότηση όσοι εκπαιδευτικοί υπηρετήσουν σε απομακρυσμένες περιοχές, με υποχρέωση όμως παραμονής για δύο χρόνια.
Σημειώνεται ότι η μετάθεση ή απόσπαση των παραπάνω εκπαιδευτικών θα απαγορεύεται.
Το σχετικά νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας θα κατατεθεί στη
Βουλή μεθαύριο Τετάρτη.
Το άνοιγμα των πινάκων πάντως δεν αναμένεται να έχει αναδρομική ισχύ, όπως ζητούσαν οι εκπαιδευτικοί. Αυτό σημαίνει ότι, όσοι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δεν θα λάβουν πρόσθετα μόρια. Αν όμως προσληφθούν φέτος τότε η μοριοδότησή τους θα προστεθεί στα μόρια που είχαν όταν «κλείδωσε» ο πίνακας.
«Διαπιστώνω πως όλοι οι φορείς και τα κόμματα που πήραν τον λόγο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προτείνουν να "ξεκλειδώσουν" οι πίνακες του 2010. Θα το κάνουμε χωρίς αναδρομική ισχύ», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε ανάρτησή του στο facebook.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Διαβάστηκε 890 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 15:37

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα