Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Φεβρουάριος 2014 - ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ dictyo.gr

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Πάτρα και Αγρίνιο

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Πάτρα σεμινάριο με θέμα:

Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στη Μεγαλόπολη

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην προσπάθειά του να βρίσκεται κοντά στους επιχειρηματίες – μέλη του διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων επιπέδου 1,

Διαδικτυακά διαπανεπιστημιακά σεμινάρια 2014

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών (ΕΛ.Π.ΠΟ.) σε συνεργασία με το Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΚΕ.Δ.ΕΚ.) του Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει διαδικτυακά διαπανεπιστημιακά σεμινάρια ειδίκευσης, εξάμηνης διάρκειας 200 ωρών.

Τα σεμινάρια αφορούν:

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 08:58

Σεμινάρια ιστορίας

Εκπαιδευτικοί είδαν με άλλο μάτι την Ιστορία και την Αρχαιολογία
Πανεπιστημιακοί συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο «Ιστορίης Επίσκεψις»

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 08:56

Σεμινάρια βιβλιοθηκονομίας

Future Library: 100 υπάλληλοι βιβλιοθηκών αποκτούν δεξιότητες για να δημιουργήσουν το νέο κοινό "βιβλιοφάγων"

Future Library: 100 υπάλληλοι βιβλιοθηκών αποκτούν δεξιότητες για να δημιουργήσουν το νέο κοινό "βιβλιοφάγων"
Εδώ και δύο χρόνια οι δημόσιες και δημοτικές Βιβλιοθήκες συναντιούνται το Μάρτιο στη Βέροια, για να πάρουν μέρος σε ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Στο σεμινάριο αυτό πάνω από 100 υπάλληλοι βιβλιοθηκών συνεργάζονται εντατικά για να σχεδιάσουν και να οργανώσουν μια κοινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, η οποία υλοποιείται κάθε καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Νέα σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Μετά την πρόσφατη έκδοση της Υπουργικής Απόφασης 2928/130/2014 (Β 266) και της σχετικής εγκυκλίου εφαρμογής, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοίνωσε την έναρξη επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε δύο σεμινάρια για το Digital Native Marketing

 

Οι τομείς του Digital Marketing και της Digital Διαφήμισης είναι αρκετά δημοφιλείς στις μέρες μας. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε μια προσπάθεια της να εκπαιδεύσει όσους ενδιαφέρονται γύρω από το Digital Native Marketing, διεξάγει τα δύο σεμινάρια «Διαφημιστική Αξιοποίηση Ψηφιακών Μέσων» και «Διαχείριση Ψηφιακού Περιεχομένου».

Σεμινάρια εξ αποστάσεως από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

 

Συνολικά τέσσερα (4) προγράμματα κατάρτισης, εξ αποστάσεως, πραγματοποιεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο την τρέχουσα περίοδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σεμινάρια για την πιστοποίηση επαγγελματιών ελαιολάδου

Εκπαιδευτικά προγράμματα ελαιολάδου διοργανώνονται από την εταιρεία Paratus Europe σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, πιστοποιημένα από το Διαπιστευμένο Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματιών Staregister.

Πάτρα: Δωρεάν σεμινάρια Drums στο Δημοτικό Ωδείο

Από τον Λεωνίδα Πλιάτσικα

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και της προσφοράς του στην Πόλη διοργανώνονται κύκλοι Σεμιναρίων από τον Λεωνίδα Πλιάτσικα, καθηγητή κρουστών του Δημοτικού Ωδείου, που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 2

Εκπαιδευτικά Νέα