Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 00:19

Μετά τα μαντριά, τώρα φυλάνε σκοπιά με τα όπλα και στα θερμοκήπια για να γλιτώσουν τις περιουσίες τους!

 

Αναγκασμένοι να κοιμούνται με τα όπλα παρα πόδας στα θερμοκήπια και τις καλλιέργειες τους είναι οι αγρότες στη Μεσαρά, οι οποίοι βλέπουν πως αν δεν το κάνουν, οι περιουσίες τους κινδυνεύουν να πλιατσικολογηθούν!
Άγνωστοι δράστες εισβάλλουν στα θερμοκήπια τη νυχτα και χωρίς να χάσουν στιγμή, κόβουν και κλέβουν τα κηπευτικά. Στην προσπάθεια τους αυτή, δε διστάζουν να καταστρέψουν ακόμη και τις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις!

Για να μπουν μεσα σε αυτά τα σκίζουν, κόβουν τα νάυλον, σπάνε ακόμη και μηχανήματα που μπορεί
να τους εμποδίσουν. Ενώ μετά την εισβολή και κατά τη διάρκεια του πλιατσικολογήματος,  οι δράστες καταστρέφουν και τα φυτά.

Όπως είναι λογικό και επόμενο οι αγρότες που βλέπουν τις καταστροφές στα θερμοκήπια τους είναι σε απόγνωση. Σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους δράστες να εισβάλλουν στις δικές τους περιουσίες, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους, με τα όπλα στα χέρια.

Ότι ακριβώς κάνουν δηλαδή και πολλοί κτηνοτρόφοι του Νομού Ηρακλείου, οι οποίοι - όπως έχει γράψει το CretePlus.gr  κοιμούνται στα μαντριά, έχοντας ξεχάσει ακόμη και την οικογενειακή θαλπωρή.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που κτηνοτρόφοι και ζωοκλέφτες έχουν ανταλλάξει πυρά. Για αυτό οι αστυνομικές Αρχές καλούνται να είναι σε εγρήγορση, έτοιμες να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά, πριν καταγραφούν φαινόμενα αυτοδικίας, στα οποία θα μιλήσουν τα... όπλα.
 
CretePlus.gr
Διαβάστηκε 591 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 00:21

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα