Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 09:13

4 εργατοτεχνίτες στην Άρτα

4 εργατοτεχνίτες στην Άρτα

Την πρόσληψη των παρακάτω τεχνικών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου «Αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη Μεσαιωνικού Κάστρου Άρτας» στο Ε.Π. «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007-2013/ΠΕΠ Ηπείρου» ενταγμένο στο ΣΑΕ 0148 (κωδ. Έργου 2011ΣΑΕ01480042) για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου ανακοίνωσε το ΥΠΠΟΑ.

ΔΕ εργατοτεχνίτης υψηλής εξειδίκευσης (με εξειδίκευση στο κτίσιμο πέτρας και σε αναστηλωτικές και στερεωτικές εργασίες) και ελλείψει αυτού ΥΕ ειδικευμένος εργάτης (με εξειδίκευση στο κτίσιμο πέτρας και σε αναστηλωτικές και στερεωτικές εργασίες) Τέσσερεις θέσεις(4) Κάστρο Άρτας

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην οδό Αράχθου και Μανωλιάσσης, 47100 , στην Άρτα, από 03-04-2014 έως 09-04-2014.

διορισμος

Διαβάστηκε 556 φορές

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα