Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 09:13

Θέση Αρχαιολόγου στο Αμύνταιο

Θέση Αρχαιολόγου στο Αμύνταιο

Την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου για την εκτέλεση του αρχαιολογικού υποέργου 3 :«Επίβλεψη εκσκαφικών εργασιών των δικτύων διανοµής από Αρχαιολογική Υπηρεσία» του έργου: «Επέκταση εγκαταστάσεων Τηλεθέρµανσης ευρύτερης περιοχής Αµυνταίου» ανακοίνωσε το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Μία [1] θέση ΠΕ Αρχαιολόγων
Aπό την υπογραφή της σύµβασης µέχρι 31/12/2014 µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης στην Ευρύτερη περιοχή Αµυνταίου

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδροµείου έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας µας στην διεύθυνση: Μητροπόλεως 25,Καστοριά 52100 υπόψη κας Κοντοπούλου Αγορίτσας τηλ. 2467088200, ή στα Γραφεία της 16ης ΕΒΑ στην Καστοριά, (από 03/04/2014 έως και 09/04/2014) από τις 09:00 π.µ. έως και τις 13:00 µ.µ.

διορισμος

Διαβάστηκε 630 φορές

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα