Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 09:10

Θέσεις ενεργειακών επιθεωρητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ

3 συμβάσεις έργου για την υποστήριξη του προγράμματος κατάρτισης ενεργειακών επιθεωρητών της ΑΣΠΑΙΤΕ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) προτίθεται να συνάψει έως τρεις (3) συμβάσεις έργου για την υποστήριξη του Προγράμματος Κατάρτισης Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΑΣΠΕΝΕΠ), σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 100/2010 και της ΚΥΑ 192 (ΦΕΚ 2406 Β/31.10.2011), και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προτάσεις, ως εξής:

Αντικείμενο έργου: αντικείμενο του υπό ανάθεση έργου αποτελεί η παροχή υποστηρικτικού έργου προς την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. με σκοπό την τεχνική στήριξη της
κατάρτισης των υποψηφίων μόνιμων Ενεργειακών Επιθεωρητών του προεδρικού διατάγματος ΠΔ 100 (Κτηρίων, Λεβήτων και Κλιματισμού).
Διάρκεια συμβάσεων: από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων έως 31/12/2015, με δυνατότητα επέκτασης σε περίπτωση επέκτασης του προγράμματος
ΑΣΠΕΝΕΠ.
Ποσό συμβάσεων: έως του ποσού των 800 € για το σύνολο των συμβάσεων που θα υπογραφούν ανά κύκλο εκπαιδευομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ή να αποστείλουν με οποιοδήποτε τρόπο πρόταση, με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεσή της, στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.) ή στη διεύθυνση: Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121, έως και την 16/4/2014 και ώρα 13:00.

Την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., καθώς και από την Ιστοσελίδα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

διορισμος

Διαβάστηκε 639 φορές

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα