Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 15:48

2 Κτηνίατρους και Εργάτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

2 θέσεις Κτηνίατρου και Εργάτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που εδρεύει στην Καστοριά του Νομού Καστοριάς και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:
- ΠΕ Κτηνιάτρων 1
- ΥΕ Εργατών/τριών 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Διοικητηρίου 1, Τ.Κ. 52 100 Καστοριά, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας (2ος όροφος, γραφείο 10), υπ' όψιν : 1) κας Μαμάρα Γλυκερίας, 2) κ. Κυρατζή Νικόλαου (τηλ. επικοινωνίας: 24673 50270 & 24673 50287) από 28.03.2014 έως 7.04.2014.

διορισμος

Διαβάστηκε 526 φορές

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα