Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 15:47

10 Εργατοτεχνίτες και Εργάτες στην Υπάτη

10 θέσεις Εργατοτεχνιτών και Εργατών στην Υπάτη

Η 24η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη εργατοτεχνιτών και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου για την εκτέλεση του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ, Ε.Π. «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007- 2013» έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΥΠΑΤΗΣ, Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», ως εξής:
• ΔΕ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ (με ανασκαφική εμπειρία) θέσεις 4
• ΥΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ (για εργασίες αναστήλωσης, στερέωσης και αποκατάστασης μνημείων και με ανασκαφική εμπειρία) θέσεις 6

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας κατά τις ώρες 09:00 - 13:00 στη διεύθυνση: Όθωνος 47, 35 100 Λαμία υπόψη κας Ν. Δημητρίου (τηλ. επικοινωνίας: 22310-47628) από 31-03-2014 έως 11-04-2014.

διορισμος

Διαβάστηκε 513 φορές

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα